" Pencarian Bloglist Untuk Blog transparent-mashi "

assalamualaikum 

hari ni rasa cm nak join satu contest ni lah. tu la, masa blogwalking tu, terjah la satu blogger ni, dia ada buad contest tok blogger lain. rsa cm best je tu yang join. try ah, kott" la rezeki korang..
tapi dia cuma pilih 20 pemenang je, so rajin" la kreatifkan blog anda tu 
5 blog yg terpilih pulak dapat tpp rm5 dr dia..
murah hati dia ni..
:)

 ataupun senang :)


ok, aku nak tag insan" yang palin cumel ni.. haha :)
jangan sengih cm kambing





lepas tu tengok bawah ni kalau nak join 

1. buat entri mcm kat atas yang aku buad tu.. 

2. korang kena letak banner mashi ni dalam entri korang.
3. korang tak tahu cmne nak join, so rajin la follow okay. blog mashi ni lah. klik je yg kat atas tu.

4.korang tingalkan link korang kat blog dia. senang dia nk tengok.

5. korang kena tag kawan" korang and mesti diorang tau!


 ok, gud luck guys!

2 comments:

  1. :) tq ea sudi join... nice blog :) samat kenalan n gud luck tau

    ReplyDelete

Domo-kun Hand